Koupelna budoucnosti – minimalismus a nenápadnost

Tagy:  koupelny, koupelna, moderní koupelna, zařizujeme koupelnu, nábytek, koupelnový nábytek, praktický nábytek, toaleta, sanitární keramika, koupelnové doplňky

Sponzorované odkazy:

Koupelna budoucnosti – minimalismus a nenápadnost

Budoucnost přeje minimalismu, nenápadnosti, šetření času i energie a decentnosti v kombinaci s praktičností. Tyto vlastnosti se budou vyskytovat nejen v běžném životě, ale především v interiérech, které by nám dnes ještě připomínaly spíše obrázek ze sci-fi. Nebudu tomu však tak dlouho trvat a vymoženosti nastávající doby budou pomalu přicházet i do našich domovů.

Jedním z budoucích prostředků je moderní, elegantní, modulární a futuristický koupelnový nábytek. Na první pohled nám může připomínat modul spíše vhodný do kosmické lodi nebo stanice, avšak se jedná o vertikální koupelnové vybavení. Kompletní koupelnové vybavení se nachází v jediném modulu, který zabere minimum místa a nabízí maximální uživatelský komfort.

Modulární koupelnový set je obrazem moderní a nadčasové architektury, zobrazující obraz designérů ze společnosti OFA Design Odyssea. Jednotlivé obratle, které jsou upevněni nad sebou, dokáží nezávisle rotovat dle aktuální potřeby a přinášejí uspokojení pro různé potřeby. V modulu se nachází např. WC s boční přihrádkou, sloužící na píst, WC štětku a roli papíru. V dalším modulu je ukryto umyvadlo s vestavěným zásobníkem na mýdlo, baterie nabízí možnost regulace teplé a studené vody. V modulu se také ukrývá sprcha, která umožňuje různé stupně intenzity proudění vody a masážní tok.

Modulární koupelnové vybavení je vhodné nejen do malých koupelen, ale především do veřejných prostor, jako jsou hotely, apartmány, penziony nebo soukromé vilky.

praktické řešení především pro malé koupelnypraktické řešení především pro malé koupelny
kompletní koupelnové vybavení se nachází v jediném modulukompletní koupelnové vybavení se nachází v jediném modulu

Zdroj: http://dornob.com/…-design-idea

Článek Koupelna budoucnosti – minimalismus a nenápadnost byl publikován 29. července 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...