Chytrý pomocník do kuchyně

Tagy:  prkýnko, krájení, krájecí deska, deska na krájení, prkénko, one hand, pomocník do kuchyně, praktické nádobí, praktický pomocník

Sponzorované odkazy:

Chytrý pomocník do kuchyně

Kuchyně je místem, ve které je nejen nutno šetřit časem, ale také silami a vynaloženou námahou. K tomu nám mají sloužit nejrůznější kuchyňští pomocníci, které práci z části udělají za nás.

Dnes vám představíme kuchyňského multifunkčního pomocníka, kterého může obsluhovat pouze jednou rukou. To ocení zejména ženy, které se v době vaření či příprav jídla, dokáží věnovat několika činnostem najednou. Díky důmyslnému vypracování je možné sekat, řezat, strouhat nebo krájet pouze jednou rukou.

Tento inovační kuchyňský pomocník je také velmi vhodný pro lidi, kteří disponují zlomenou rukou nebo jsou částečně ochrnutí či mají jiné postižení, které jim nedovoluje zapojit obě dvě ruce naráz.

Multifunkční kuchyňský pomocník nám umožní strouhat, krájet, loupat, natírat chléb nebo otevírat jogurty za pomoci pouze jedné ruky. Sada se skládá z několika prkýnek, praktických přihrádek a úchytek, které jdou libovolně nastavit dle potřeby.

Design bílého plastu v kombinaci se dřevěnými doplňky působí velice esteticky a vhodně do každého typu kuchyně. Po složení disponuje minimalistickými rozměry, tudíž nezabírá místo a nikde nepřekáží.

snadná manipulacesnadná manipulace
praktické balenípraktické balení
ke všemu stačí pouze jedna rukake všemu stačí pouze jedna ruka

zdroj: http://dornob.com/…hware-design

Náš tip: Dřevění pomocníci do kuchyně jsou opět v módě. Zkuste třeba dřevěné servírovací prkénko, klasická krájecí prkénka, či dřevěné misky a příbory.

Článek Chytrý pomocník do kuchyně byl publikován 27. července 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...