Praktický pomocník do kuchyně

Tagy:  led, forma na led, zásobník na led, výrobník ledu, ledové kostky, kostky z ledu, příprava ledu, doplňky do kuchyně, kuchyňské doplňky

Sponzorované odkazy:

Praktický pomocník do kuchyně

Kuchyně je místem, kde by měly být soustředěny především praktické doplňky, které nám ušetří nejen práci, ale i čas. Ne vždy tomu tak bývá a tak není divu, že se většina žen při práci nezřídka rozčiluje. Dnes se podíváme na to, jak se z klasického a mnohdy proklínaného výrobníku ledu, může stát perfektní pomocník, se kterým bude práce hračkou.

Transformace klasického předmětu do inovativní podoby nemá vždy kýžený výsledek, avšak v případě našeho výrobníku ledu je tomu právě naopak. Ten, kdo nevlastní ledničku amerického typu, která vyrábí led sama, se především v horkých letních měsících potýká s výběrem ledu z formy. Samozřejmě existují speciální sáčky na výrobu ledu, ale v letních měsících by se nám jejich spotřeba mohla dosti prodražit.

Originální výrobník ledu ICE CUBE je vyroben z hladkého silikonu, který umožňuje velmi hladké vyjmutí přesně stanovených počtů kostek z formy. Díky tomuto výrobku nebudeme muset sbírat led po zemi tak, jak tomu bylo doposud, když jsem bouchli výrobníkem o stůl a vysypalo se kostek několik.

Uvolnění kostek ze zásobníku funguje na principu QuickSnap ™, prostřednictvím přepínacího mechanismu, který zároveň kostky udržuje ve formě. Pokud potřebujeme kostky ze zásobníku uvolnit stačí ve směru šipky zmáčknout spínač a kostky lehce vplují do připravené nádoby. Ostatní kostky zůstanou tam, kde mají, tedy v zásobníku a ne na podlaze nebo stole.

snadné řešení pro získání ledusnadné řešení pro získání ledu
už nikdy nepřijde žádná kostka nazmaruž nikdy nepřijde žádná kostka nazmar

Zdroj: http://dornob.com/…ce-cube-tray

Článek Praktický pomocník do kuchyně byl publikován 13. července 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...