Korkový tácek nebo trastový chléb?

Tagy:  korkové tácky, podšálek, podšálky, tácek, prostírání, stolování, toast, toastový chléb, doplňky, dekorace, kuchyňské doplňky

Sponzorované odkazy:

Korkový tácek nebo trastový chléb?

Kuchyňské doplňky jsou důležitým pomocníkem každé domácnosti, obzvláště potom ty, které hrají několik hlavních rolí. K velmi praktickým doplňkům patří prostírání a podložky pod talíř, skleničku nebo hrneček. Díky dnešnímu designu představuje prostírání a podložky nejen praktickou stránku, ale také stránku dekorativní, neboť dokáže oživit stolování.

Korkové podložky, lépe řečeno korkové tácky pod skleničku či hrneček, ve tvaru trastového chleba jsou téměř od potraviny k nerozeznání a snadno zaměnitelné. Také jejich balení, které je v řadě, vypovídá a dokonalém a důkladně promyšleném nápadu.

Pestrá struktura materiálu dokonale napodobuje strukturu opečeného toastového chleba, což přispívá k zábavě u snídaně. Dle návrhářů dokáží tyto korkové tácky povzbudit k jídlu děti, neboť se budou doslova předhánět v soutěži o to, kdo první si kousne do pravého pečiva. A věřte, že na první pohled bude doslova velmi obtížné rozeznat to, který z chlebů je pečivo a který tácek.

Speciální korek působí nejen jako tepelně izolační materiál, ale i jako dokonalý pohlcovač tekutých skvrn. Stylový pomocník pro každé stolování, přináší důmyslnou zábavu i design.

který je ten pravý?který je ten pravý?
zábavné, stylové a vkusnézábavné, stylové a vkusné

Zdroj: http://dornob.com/…ast-coasters

Článek Korkový tácek nebo trastový chléb? byl publikován 4. července 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...