Keramický hrneček v několika podobách

Tagy:  hrnek, hrneček, keramický hrneček, hrneček na čaj, světlo, osvětlení, nádobí, kuchyňské nádobí, tácek

Sponzorované odkazy:

Keramický hrneček v několika podobách

Nápojový hrneček může být využit k různým účelům, nejčastěji však slouží jako prostředek určený k pití nápojů. Hrnek může mít několik podob využití, může nám posloužit k naplnění nápojem nebo jako dekorativní prvek či obal na květinu.

Co se týče designu použitého k ozdobení hrnků, mohli bychom jmenovat sáhodlouhou škálu nejrůznějších variant. Dnes nás nemůže překvapit ani použitý materiál, ani design ba dokonce ani tvar. Avšak přece na trhu existuje slabá mezera, která stále čeká na inovativní výrobky, které vnesou do dnes již přeplněného trhu se zbožím naprostou novinku.

Hrnek jako závěsná lampa vypovídá o vysoké kreativitě a nápaditosti svého autora, který z jednoduchosti dokáže vytvořit naprostý originál. Obrácený čajový hrnek přichází na trh v klasické bílé podobě, samozřejmě jak jinak než v keramickém provedení. K rozsvícení či zhasnutí hrnkového osvětlení slouží provázek v podobě zakončení sáčkového čaje. Ideální osvětlení především do jídelny nebo kuchyně, kde bude představovat kompatibilní snoubení s ostatním vybavením.

Dalším zajímavým řešení čajového hrnku může být dodatečná kresba, která znázorňuje klasické zakončení sáčkového čaje. Humorné provedení hrnku je nabízeno jako set s podšálkem, jenž je obohacen o „virtuální“ čajovou lžičku. Zboží je ruční (hand made) výroby, která probíhá na území USA. Keramická sada je vhodná pro užití v mikrovlné troubě, avšak se nedoporučuje dávat do myčky nádobí. Velmi vkusný a originální dárek, který nejen potěší, ale také bude dobře sloužit.

hrneček jako moderní a stylové osvětleníhrneček jako moderní a stylové osvětlení
humorné kresbyhumorné kresby
nikoli originální, ale přesto vkusný nápadnikoli originální, ale přesto vkusný nápad

Zdroj: http://dornob.com/…-saucer-mods

Článek Keramický hrneček v několika podobách byl publikován 3. července 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...