Akvária tak, jak je neznáme

Tagy:  akvárium, akvária, rybička, rybičky, interiérové dekorace, dekorace, doplňky, bytové doplňky

Sponzorované odkazy:

Akvária tak, jak je neznáme

Akvaristika patří mezi nejen mezi krásné, ale také mezi velmi náročné záliby, kterým je zapotřebí věnovat dostatečnou potřebu času. Akvárium přináší do interiéru malý, ale přesto dech beroucí kousek živé přírody. Prosperující a dobře opečovávané akvárium se správným začleněním do interiérů přináší nádherný a živý obraz, který se stane okrasou každého domova.

Dnes si představíme tak trochu netradiční akvária s netradičním umístěním a netradičním interiérovým začleněním. Také obsah akvárií není standardní, jelikož většina z nich disponuje tropickými mořskými druhy rybiček i rostlin.

Jedinečný design akvárií v podobě konferenčního stolku, umyvadla či závěsné stěny představuje v interiéru nejen zábavu, ale především vysoký designový prvek. K velmi zajímavým a dominantním typem je akvárium v podobě labyrintu, které je tvořeno několika skleněnými bublinami propojenými trubicemi, v nichž mohou rybky proplouvat.

Výrazná integrace rybiček do našeho každodenního života může být v podobě umyvadla, kdy budeme pestrobarevnou krásu pozorovat především v době hygieny. Perfektní způsob na to, jak se těšit ráno na probuzení.

Závěsné varianty akvárii jsou velmi moderním prvkem interiéru, jenž však dokáží upoutat veškerou pozornost. Tento typ akvárií působí jako rozdělovač či stěna jednotlivých místností, a to v podobě barevných živoucích tvorů.

Další možností může být například začlenění akvária do nábytku, standardem jsou již konferenční nebo příruční stolky. Živoucí nábytek disponuje vkusností, dominancí a příjemným relaxačním elementem.

začlenění akvária do nábytku dodá interiéru vkusnost a stylzačlenění akvária do nábytku dodá interiéru vkusnost a styl
originální a vkusnéoriginální a vkusné
dokonalý každodenní zážitekdokonalý každodenní zážitek
maximální luxusmaximální luxus

Zdroj: http://dornob.com/…tank-designs

Článek Akvária tak, jak je neznáme byl publikován 30. června 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...