Stoly a stolky na vaši terasu

Tagy:  stůl, stolek, terasa, balkón, venkovní nábytek, židle, stolička

Sponzorované odkazy:

Stoly a stolky na vaši terasu

Zatímco v zimním období bývá naše terasa zasypána bílým závojem. Na jaře ji dáváme dohromady, pořizujeme nový nábytek, sázíme překrásné květiny a vše připravujeme tak, abychom na terase mohli pořádat posezení s příteli a debatovat nad sklenkou vína. Rádi si na čerstvém vzduchu dopřejeme také rodinné večeře. Skvělé je si aktivně a příjemně vychutnat čas, který máme jen pro sebe na terase, kde se s chutí uvelebíme na pohodlné židličce s opěrkou a nad listy časopisu prosníme den. Zahrada a naše terasa nám nabízí skvělé místo kde relaxovat, pokud ji dokážeme ještě účelně a pěkně zařídit, budeme se z pobytu na čerstvém vzduchu těšit my, naše rodina i přátelé.

Elegance a styl

Zařizujeme-li moderní terasu, nemusíme se soustředit pouze na přírodní materiály a bez problému lze sáhnout i po něčem daleko méně tradičním, o to však luxusnějším. Stůl z odolného lesklého materiálu se hodí na terasu, vypadá přímo fantasticky a stydět se za něj nemusíme ani při slavnostnějších událostech. Černá v kombinaci s bílou je neotřelá a nadčasová, působí vznešeně. Židle ve stejném duchu se ke stolu výborně hodí. Tento nábytek by rozhodně příliš neseděl k domu ve venkovském stylu, vyjímat se bude jedině na hladké dlažbě vedle moderního a vkusného domku. Romantická večeře při západu slunce bude v tomto prostředí nezapomenutelným zážitkem.

Nenáročná klasika

Máme-li zařízení bytu i domu o něco více klasické a tradiční, bude nás zajímat jednoduchý univerzální nábytek, který stylově zapadne. Zdobený klasický stolek postrádá nádech luxusu, je ovšem daleko praktičtější na údržbu a můžeme jej umístit i do zahrady. Stůl se dá využít při zahradní párty a oblíbeném barbecue.

Jednoduché a praktické

Na zahradu je ideální pořídit si nábytek se snadno omyvatelným povrchem. Kovová konstrukce spolu s lakovaným dřevem působí příjemným dojmem a souprava stolu a židlí je snadno přenosná. Takový zahradní nábytek lze dokonce i složit a uložit přes zimu, či jej naložit do auta. Je jednoduchý a praktický. Oceníme jej i na chatě. Stůl unese i poměrně velké zatížení, je však dobré umístit jej na rovný pevný povrch z důvodu jeho možné nestability. Je dobré dát si pozor také na možné převrácení stolu. Zahradní stoly tohoto typu si můžeme pořídit i v menších rozměrech, se kterými se ještě snadněji manipuluje a mohou nám být vždy a všude po ruce.

Článek Stoly a stolky na vaši terasu byl publikován 7. června 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...