Nálepky na zeď změní stěny k nepoznání

Tagy:  samolepky na zeď, samolepky na stěnu, nálepky, wallstickers, interiér, dekorace

Sponzorované odkazy:

Nálepky na zeď změní stěny k nepoznání

Nejen modernímu interiéru můžeme dopřát drobné oživení, které však dokáže vykouzlit zcela novou atmosféru. Nálepky na zeď můžeme stále ještě považovat za novinku, o které každý neví. Při jejich výběru proto bude nejlepší použít internet, kde se můžeme také nechat inspirovat.

Kam s nálepkami

Nálepky můžeme umístit praktiky na jakékoli místo, důležité však je, aby podtrhovaly celkový dojem místnosti místo toho aby na sebe zbytečně upozorňovaly. Korespondovat by nálepky měly se zařízením a stylem místnosti. Výběr je bohatý a celá aplikace nálepky na námi vybrané tak jednoduchá. V moderním bytě rozhodně nesmí chybět.

Jako z obálky časopisu

Nápadům se při zařizování bytu meze nekladou. Některé nálepky jsou skutečně originální. Byt si můžeme vyzdobit nápisy a výstižnými hesly. Do ložnice se jistě bude hodit romantické milostné vyznání. Barevná písmenka mohou vyzdobit dětský pokoj. Velké nálepky s nápisy můžeme aplikovat na stěnu obývacího pokoje. Veselé a vtipné nálepky mohou uvítat návštěvu v předsíni či v pokoji pro hosty.

Nápaditá inspirace

Abstrakce ale i konkrétní motivy mohou vyzdobit náš byt. Nálepky se vyrábí z různých materiálů a krom klasiky se tak můžeme setkat i s luxusním saténem, sametem či působivým třpytem. Abstraktní obrazce jsou univerzální a hodí se téměř kamkoliv. U veselých obrázků již musíme přemýšlet, kam se hodí a kam nikoli. Skvělé místo, kam nálepky umístit, může být jak prázdná stěna, která působí příliš nudně, tak místo například za pohovkou. Na našem rozhodnutí je také výška, do které nálepku umístíme. Obvykle však vypadá nejlépe střed zdi, u vysokých nálepek můžeme začít aplikovat klidně i u podlahy.

Přírodní motivy

Velmi oblíbené jsou nálepky s tématikou přírody, a je jedno, ať už se jedná o barevné květiny či roztomilou zvířenu. Romantická barevná srdíčka můžeme umístit téměř kamkoli, stromek i květiny jistě zaujmou hned u vchodu v předsíni. Své místo by mohly mít i v kuchyni. Mušličky bude zřejmě nejlepší nalepit do koupelny. Černá kočička ve velmi jednoduchém provedení ozdobí byt milovníků těchto nezávislých zvířat. Trochu abstraktní červená květina dodá jednoduché bílé místnosti šmrnc. Barevní motýlci poletující po stěně vypadají fantasticky. Palmy vykukující za pohovkou dodají místnosti zcela nový ráz. Paví oko i barevné tulipány jsou poměrně jednoduchým a univerzálním motivem, který lze umístit téměř kamkoli.

Článek Nálepky na zeď změní stěny k nepoznání byl publikován 12. června 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...