Tančící knihovna – police

Tagy:  Police, polička, nábytek, solitérní nábytek, stojací police, stojací poklička, twisted tower, mydna, wood bookcase

Sponzorované odkazy:

Tančící knihovna – police

Solitérní stojací police se v našich poměrech vyskytují jen zřídka, jelikož pro jejich umístění je zapotřebí prostorný a vzdušný interiér. Také nabídka stojacího polnicového nábytku je na našem trhu řídká a výběr tudíž omezený.

Dnes si představíme designově zajímavou solitérní stojací polici, která je zároveň plnohodnotným interiérovým nábytkem. MYDNA je označení pro téměř tančící nábytkovou knihovnu – polici, která přináší do interiéru elegantní a moderní skladovací systém. Stylová konstrukce ve tvaru tančící věže představuje sofistikovaný, organický a exkluzivní nábytkový prvek.

Nábytkový systém MYDNA je vhodný nejen pro uložení knih či drobných dekorací, ale může také sloužit k uložení CD nebo DVD nosičů. Autor stojací police, Joel Escalona, se při své práci nechal inspirovat pohledem do duše, což se v jeho výrobcích odráží.

Nábytkové police MYDNA si v interiéru zaslouží čestné místo, nejlépe vyniknou v prostoru, nikoliv u stěny či v rohu. Jejich vzdušné zpracování je nutné doprovodit vzdušností prostoru, jedině tak vynikne jejich plná krása.

Policový solitérní nábytek MYDNA se vyrábí ze dřeva a k dostání je dvou barevných provedeních: v barvě bílé a černé.

solitérní tančící nábyteksolitérní tančící nábytek
když jde ruku v ruce praktičnost s designemkdyž jde ruku v ruce praktičnost s designem

Zdroj: http://dornob.com/…kcase-design

Článek Tančící knihovna – police byl publikován 17. června 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...