Police praktické i designové

Tagy:  police, poličky, nástěnné police, dřevěné police, polička, atypické poličky, moderní poličky, bytové doplňky, edge, edge shelf, swedese

Sponzorované odkazy:

Police praktické i designové

Nejrůznější druhy polic a poliček vyplňují nejeden interiér, a to především z důvodu praktického i designového. Police zpravidla slouží pro ukládání nejrůznějších předmětů, které interiéru zvelebují nebo zpraktičťují.

Výběr správné police by měl být do značné míry ovlivněn stylem interiéru, ne všude bude dobře vynikat sklo, ne se vším se bude snoubit dřevo a ne všude bude praktický plast.

Police systému Edge jsou navrženy tak, aby dle potřeby mohly být použity pro různě široké vystavovací či úložné předměty. Disponují širší a užší stranou, z nichž si můžeme vybrat tu, kterou právě potřebujeme. Police Edge jsou vyrobeny z extrudovaného hliníku, vybírat můžeme z varianty bílé, černé nebo stříbrné. Zakončení polic a propojovací tyčky jsou vyrobeny z oceli disponující pochromovaným povrchem.

Pokud se poličku budeme prohlížet z boku, naskytne se nám pohled pravého úhlu trojúhelníku, což je prvek nejen moderní, ale také ideální zejména pro sestavení knih.

Policový systém Edge pochází z díly švédské nábytkářské společnosti Swedese, která se zaměřuje na výrobu designového nábytku budoucnosti. Polička Edge je sestavena na základech moderní skandinávské tradice, sestavena kreativními návrháři, jenž sdílejí nadčasovost ideálního designu.

praktická polička především na knihypraktická polička především na knihy
dvojí použitelná šíředvojí použitelná šíře

Zdroj: http://design-milk.com/…f-by-swedese

Článek Police praktické i designové byl publikován 15. června 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...