Nástěnné police v blokovém systému

Tagy:  Police, polička, policový systém, nábytek, nábytková stěna, knihovna, tieme rietveld, webster

Sponzorované odkazy:

Nástěnné police v blokovém systému

Úložného prostoru není téměř v žádném interiéru nazbyt, tudíž není divu, že se za účelem zvýšení odkládací plochy pořizují celé nábytkové sestavy. Ovšem pozor, nejedná se o klasické mohutné a těžké sestavy, ale o jednoduché a především vzdušné systémy.

K praktickým, elegantním a trendy nábytkovým policovým sestavám patří velkoformátová stěna Webster, která pochází z rukou mladého holandského návrháře interiérů – Tieme Rietvelda. Tento kreativní mladý umělec se specializuje především na ručně zpracované designové prvky, které poctivě vyplní každý interiér.

Policový systém Webster slouží především jako knihovna, avšak obsah jednotlivých přihrádek můžeme uspořádat dle vlastní fantazie a potřeby. Tato police byla vyrobena na zakázku, kdy zákazník zadala Tiemu jasný úkol: chtěl vytvořit knihovnu v lehkém, hravém a otevřeném designu. Knihovna by dále měla nabídnout dostatečný prostor nejen na ukládání knih, ale také na interiérové doplňky a dekorace či jiné potřebné drobnosti.

Knihovna Webster je inspirována bludištěm, jenž vnese do interiéru chaos, hravost i zamyšlení. Policový systém je vhodný nejen do soukromých interiérů, ale také pro komerční využití, především do kanceláří.

velkoprostorové řešení otevřeného úložištěvelkoprostorové řešení otevřeného úložiště
prostor, design, přehlednostprostor, design, přehlednost
police připomínající bludištěpolice připomínající bludiště

Zdroj: http://design-milk.com/tieme-rietveld

Článek Nástěnné police v blokovém systému byl publikován 12. června 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...