Bylinky v zahradním interiéru

Tagy:  postcarden, pohlednice, dopis, blahopřání, bylinky, obal na bylinky, květina, květiny, kytka, kytky, řeřicha, tymián, bazalka, oregano

Sponzorované odkazy:

Bylinky v zahradním interiéru

Každá dobrá kuchařka se zpravidla neobejde bez čerstvých voňavých bylinek, které dodají pokrmů ten správný šmak. Klasikou bývá, že se bylinky pěstují na okenním parapetu v květináčcích a dle potřeby si uřízneme čerstvou bazalku, řeřichu, šalvěj nebo tymián.

Možností, jak nebo v čem pěstovat bylinky není příliš, můžeme je mít v květáčku (různého materiálového provedení), v misce nebo na vatě či gáze. Originalita může být doplněna stylovými zápichy nebo květníkem visícím v prostoru.

Postcarden však přichází úplně s odlišným pěstováním vonných a chutných bylinek v našem interiéru. Postcarden je jakýsi živoucí druh pohlednice či blahopřání, který splňuje dvě věci v jedné. Nejenže doručíme oslavenci blahopřání k narozeninám či svátku, ale také mu nadělíme zajímavý dárek v podobě zelených bylinek.

Postcarden představuje jednoduchou formu pěstování mini zahrádky na každém stole, příborníku, komodě nebo okenním parapetu. Pohlednici stačí otevřít a trojrozměrná scéna je na světě. Exteriér osázíme přiloženými semeny a během několika dní se městečko zazelená.

Postcarden je navržena ve třech designových provedení, v nabídce je viktoriánská botanická zahrada, metropolitní město nebo vesnické sídlo s lány orné půdy.

atypický obal na bylinkyatypický obal na bylinky
blahopřání a dárek v jednomblahopřání a dárek v jednom
originální a praktickéoriginální a praktické

Zdroj: http://design-milk.com/postcarden

Článek Bylinky v zahradním interiéru byl publikován 9. května 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...