Kuchyňské nádobí s rukama a nohama

Tagy:  nádobí, miska, talíř, hrneček, atypické nádobí, keramické nádobí, kuchyňské nádobí, armcrafts a playful handmade ceramic set

Sponzorované odkazy:

Kuchyňské nádobí s rukama a nohama

Veselosti a hravosti v kuchyni a potažmo u jídelního stolu není nikdy dost, a to je důvod proč vymýšlet stále nové a nové předměty.

Keramika KRASZNAI, to je série keramického kuchyňského nádobí, které má nejen ruce, ale i nohy. Nádobí samozřejmě působí nerealisticky, pro mnohého až děsivě, ale ve skutečnosti se spíše jedná o kolekci disponující hravostí, zábavností a roztomilostí.

Kolekce kuchyňského nádobí sestává z pěti kusů: hrnku, krabice na mléko, talíře, vázy a misky. Každý kousek nabízí vlastní unikátní design různého provedení a svoji osobnost.

Bílí keramičtí pomocníci mají hravý dětský šarm, který jim dodává zvláštní kouzlo. Některé nádobí, nám doslova při pohledu na natažené ruce směrem k nám, bere slova z úst.

Čistě bílé keramické nádobí vynikne nejen v kreativních moderních domácnostech, ale všude tam, kde jim bude dán svůj prostor. Nádobí nemusí sloužit pouze k účelům stravovacím, tedy jako jídelní set, ale i k potřebám dekoračním. Velmi zajímavě působí jako nádoba na kaktusy, nebo jiné květiny, které nepotřebují odvodnění.

Nádobí disponující rukama a nohama může být ideální inspirací v době, kdy hledáme vhodný dárek pronašeč blízké. Věřte, že tyto nevšední kousky rozpoutají nejen zábavu, ale také uznání.

nádobí s rukama – inovace a trendnádobí s rukama – inovace a trend
obal na mléko doslova vybízí k uchopeníobal na mléko doslova vybízí k uchopení
zajímavé, nevšední, originální i kýčovitézajímavé, nevšední, originální i kýčovité

Zdroj: http://freshome.com/…-ceramic-set

Článek Kuchyňské nádobí s rukama a nohama byl publikován 29. dubna 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...