MODOLOCO: designový botník

Tagy:  botník, stolička, chodba, předsíň, vybavení předsíně, modoloco, brera cabinet

Sponzorované odkazy:

MODOLOCO: designový botník

Předsíň je ve většině případech jedinou místností, kterou musejí všichni přicházející projít. Je to tedy místnost, do které všichni nakouknout a dle které si udělají určitou představu o dalším interiéru. Předsíň by tedy měla být naší vizitkou, mělo by zde být nejen uklizeno, ale i přehledno, prostorno a útulno.

Velkým problémem, a to především v malých a miniaturních předsíních, bývá nedostatek prostoru pro naše boty. Zpravidla zde chybějí botníky, které jsou nahrazovány pouze jakousi deskou, pod kterou se boty rovnají nebo jim je vyčleněn určitý prostor, kde se boty shromažďují.

Ideálním řešením, nejen do malých předsíní, je designový a víceúčelový botník od společnosti MODOLOCO design. Nápad pochází od italských návrhářů Claudia Larchera a Flavia Mazzoneo.

Filosofickou myšlenkou obou dvou umělců je konceptuální design v nepříliš atraktivních objektech či prostorách. Jejich krédem je hrát si s nápady a ironií, aby byl design v minimalistickém prostředí velkolepý. Jejich cílem je navrhovat takové předměty, které dokáží komunikovat s lidmi, a to se jim v případě botníku Brera velice povedlo.

Botník s názvem Brera nabízí pohodlí a komfort nejen pro boty, ale i pro jeho uživatele. Botník nabízí prostor pro sezení, místo je vypolstrované měkkým polštářem.

vkusný a praktický pomocník do každé domácnostivkusný a praktický pomocník do každé domácnosti

Zdroj: http://design-milk.com/…-by-modoloco

Článek MODOLOCO: designový botník byl publikován 21. dubna 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...