Kuchyňské nádobí: Eva Solo

Tagy:  eva solo, salad spinner, kuchyňské nádobí, kuchyňské doplňky, cedník, cedník na salát, salát, zelenina

Sponzorované odkazy:

Kuchyňské nádobí: Eva Solo

Kuchyňské nádobí a doplňky zpravidla slouží k praktické části, vždy však jedna konkrétní věc slouží na jednu konkrétní činnost. Ovšem úplně jinak tomu je v případě kuchyňského nádobí pocházející z dílny designérky Evy Solo. Tato mláda a kreativní návrhářka se zaměřuje nejen na multifunkčnost kuchyňských doplňků, ale i na jejich vzhled.

Originálním nápadem je salátový kbelík, který slouží nejen jako úschovní box, ale také zároveň jako cedník. Cedník na salát od Evy Solo je geniálním řešením, které zjednoduší práci při manipulaci se salátem. Omytý salát bude během několika málo vteřin také řádně osušený.

Pracovní postup je následující: salát vložíme do kbelíku, naplníme vodou a pomocí stlaku z kbelíku odstraníme veškerou přebytečnou vodu. Během odsávacího procesu dojde k odstranění veškeré přebytečné vody i nečistot, salátové listy jsou nejen čisté, ale i suché. Přebytečná voda a veškeré nečistoty se shromažďují v drenážní desce. Během chviličky získáme salát vhodný k okamžité konzumaci, a to bez jediné kapičky vody.

Výrobek se zároveň může uplatnit jako chladič na víno, vyhraněný prostor se místo vodou naplní ledem. Pokud salátový cedník nepoužíváme k omývání listů. Může sloužit jako úložný box na potraviny.

Inovativní cedník na salát je vyroben z TPE gumy (schválené pro manipulaci s potravinami), drenážní deska je z nerezové oceli a rukojeť z nylonové šňůry. Salátový kyblík je k dispozici v barvě smetanové, šedé a zelené.

inovativní řešení omývání a sušení salátůinovativní řešení omývání a sušení salátů
praktický pomocník do všech domácnostípraktický pomocník do všech domácností

Zdroj: http://design-milk.com/…alad-spinner

Článek Kuchyňské nádobí: Eva Solo byl publikován 9. dubna 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...