Dětský moderní nábytek: stolička Pippi

Tagy:  Context Furniture, Pippi, stolička Pippi, Pippi stool, dětský nábytek, dětská stolička, dřevěný nábytek, dřevěný dětský nábytek

Sponzorované odkazy:

Dětský moderní nábytek: stolička Pippi

Nábytek pro děti by měl být na první pohled zajímavý a samozřejmě plně funkční, stabilní a především bezpečný. Děti upřednostňují především jednoduchost a schopnost manipulace.

Společnost Context Furniture uvedla na trhu nádherné dřevěné stoličky pro děti v pastelových barvách. Netradiční vzhled dřevěné stoličky je doplněn tradičnímu antickými křivkami a ornamenty, které jsou zdokonaleny technikou laseru.

Stolička Pippi je vysoká 32,5 cm, její šířka je 22 cm, tedy disponuje ideálními rozměry pro rozmanitou věkovou kategorii dětí. Cena za Pippi stoličku se pohybuje v rozmezí 65 – 90 amerických dolarů. Vybírat můžeme z barevného provedení červené, zelené nebo přírodního odstínu břízy.

K velkým přednostem Pippi stoličky patří její výborná skladovatelnost, lehká manipulace a tudíž schopnost její mobility. Pokud v domácnost disponuje vícero kusy těchto stoliček, lze je na sebe jednoduše stohovat, což je z hlediska úspory místa další plus.

Pippi stolička je výborným řešení pro nejen do dětských pokojíčků, ale také k jídelnímu stolu, do chodby nebo obývacího pokoje. V interiéru působí velmi elegantně a vkusně, dětem přináší nejen potěšení, ale také komfort sezení.

netradiční vzhled s antickými prvkynetradiční vzhled s antickými prvky
různé barevné provedenírůzné barevné provedení
v nabídce nalezneme i přírodní provedenív nabídce nalezneme i přírodní provedení

Zdroj: http://design-milk.com/pippi-stool

Článek Dětský moderní nábytek: stolička Pippi byl publikován 8. dubna 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...