CeramiX od CTRLZAK

Tagy:  CeramiX, CTRLZAK, keramika, keramické nádobí, talíře, hrnky, hrnečky, kuchyňské nádobí, dekorace, interiér, interiérové dekorace

Sponzorované odkazy:

CeramiX od CTRLZAK

Keramické nádobí a keramické dekorace se nacházejí téměř v každé domácnosti. Jejich design, při dnešní rozmanité nabídce, nemůže téměř nikoho z nás překvapit. Designéři se snaží vymýšlet stále nové a nové modely, které by nejen upoutaly, ale i přesvědčily o samotném nákupu. Prosadit na trhu originální a netradiční keramické nádobí je vskutku tvrdý oříšek a konkurence je více než obrovská.

Společnost CTRLZAK představila na výstavě Design Week 2010 nový projekt, nazvaný CeramiX. Jedná se o soubor, který má utvářet a sjednotit klíčové prvky evropské a čínské keramiky. Čína má dlouholetou tradici ve výrobě keramických výrobků a Evropané se právě od Číny snaží již po mnohá staletí kopírovat. V současné době je náš svět doslova zahlcen čínskými výrobky, které se naopak snaží kopírovat zboží pocházející z Evropy. CeramiX je tedy reflexe ironie dějin z pohledu světa keramiky.

Kolekce CeramiX představuje sjednocení východu a západu v jednom jediném výrobku. Kolekce keramického nádobí tedy vzniká tak, že se k sobě navzájem pospojují půlky čínské a půlky evropské keramiky.

Společnost CTRLZAK disponuje především tvůrčí vizí, která nemá vyhraněný vkus a která není omezena žádným architektonickým rámcem. Kolekce CeramiX se snaží překonat společenské estetické hodnoty na kognitivní úrovni.

CeramiX představuje originální prvek, který se bude dokonale vyjímat nejen na jídelním stole, ale také na výsostném postavení obývacích pokojů nebo vstupních hal.

Kolekce CeramiX představuje sjednocení východu a západuKolekce CeramiX představuje sjednocení východu a západu
netradiční, ale innetradiční, ale in

Zdroj: http://design-milk.com/…-by-ctrlzak/

Článek CeramiX od CTRLZAK byl publikován 6. dubna 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...