Závěsná keramická nádoba pro rozmanité využití

Tagy:  keramika, keramické nádobí, mísa, závěsná mísa, závěsná nádoba, květináč, ovocná mísa, závěsný květináč, Pigeon Toe Ceramics, faceted hanging tray

Sponzorované odkazy:

Závěsná keramická nádoba pro rozmanité využití

Většina českých domácností se potýká s nedostatkem úložného a odkladního prostoru v rámci celého obydlí. Místa není nikdy nazbyt a to více to platí v kuchyních, kde prostor pro dekorace nebo květinové aranžmá zpravidla chybí. A právě květiny nebo atypické doplňky dokáží atmosféru nejen zútulnit, ale také designově povznést.

Nejen z pohledu praktického, ale i designového tento problém hravě vyřešila společnost Pigeon Toe Ceramics sídlící v Portlandu. Výrobky ze této společnosti disponují předefinovanou rustikální elegancí v souznění s jemně estetickým a ležérním charakterem.

Keramické výrobky pocházející z dílny Pigeon jsou inspirovány novou érou domácího stylu a soudobých požadavků. Hlavním a společným rysem všech výrobků této společnosti jsou příjemné hmatové momenty, čistota materiálu, dokonalá bělost a kvalita zpracování.

Závěsná keramická nádoba je určena pro pěstování sukulentů, kvetoucích, stále zelených rostlin i bylinek. Nádoba také může sloužit jako mísa na ovoce či zeleniny nebo sladkosti. Využít ji lze také pro odkládání kořenek, ochucovadel nebo drobných předmětů, které chceme mít jednoduše stále při ruce.

Keramickou nádobu můžeme pověsit kamkoliv do prostoru, nemusí být součástí pouze kuchyní, ale vhodně doplní ložnice, pracovny nebo obývací pokoje.

všestranné využitívšestranné využití
závěsná mísa na ovoce či zeleninuzávěsná mísa na ovoce či zeleninu
originální květinové aranžmáoriginální květinové aranžmá

Zdroj: http://design-milk.com/…hanging-tray

Článek Závěsná keramická nádoba pro rozmanité využití byl publikován 5. dubna 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...