Nábytek inspirován hmyzem

Tagy:  apis, stool, alessandro loschiavo, nábytek, atypický nábytek, stolička, židle, židlička

Sponzorované odkazy:

Nábytek inspirován hmyzem

Nábytek patří k nepostradatelnému interiérovému vybavení, bez kterého se žádný dům či byt nemůže obejít. Přítomnost kompletní nábytkové sestavy však není podmínkou pro plnohodnotné žití. Bez některých kousků se lze v domácnosti obejít, příkladem mohou být komody, noční stolky, toaletky, taburetky nebo odpočinková křesla. Obejít bychom se však nemohli bez židlí, stoliček či jiných sedátek, které nám nejen ulehčují práci ale zpravidla přispívají k uživatelskému komfortu.

V dnešním putování po designových novinkách, vám představíme nastavitelnou stoličku, jejíž podoba byla inspirována hmyzem. Stolička APIS od společnosti Aliantedizioni je vyrobena z recyklovatelného hliníku, díky čemuž je velmi lehká a tudíž i snadno přenosná. I přes svoji lehkou váhu disponuje pevnou a stabilní konstrukcí, která ze stoličky činí unikátní dílo.

Základ stoličky tvoří trojúhelníkové sedadlo, které je možno dle aktuálních požadavků nastavit do požadované výšky. Zákazníci mohou vybírat ze standardní nabídky, která zahrnuje stoličky o jednom či dvoubarevném provedení. Dvou-tónová verze stoličky klade důraz na dynamický obraz inspirovaný prvky ze světa hmyzu. Také konstrukce stoličky je navržena tak, aby připomínala tělo hmyzu.

nastavitelná stolička inspirovaná hmyzí říšínastavitelná stolička inspirovaná hmyzí říší
jednobarevné provedeníjednobarevné provedení

Zdroj: http://design-milk.com/…ro-loschiavo

Článek Nábytek inspirován hmyzem byl publikován 1. dubna 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...