Moderní domovní zvonky od společnosti SPORE

Tagy:  doorbell, spore, doorbell true, zvonek, domovní zvonek, dveřní zvonek, originální zvonek, moderní zvonek

Sponzorované odkazy:

Moderní domovní zvonky od společnosti SPORE

Domovní zvonky jsou nepostradatelným pomocníkem každého domu, jelikož plní velmi důležitou funkci – oznamují nám návštěvu. Tento velmi praktický pomocník bývá součástí téměř každého exteriéru, zpravidla vstupních dveří, branek nebo zdi domu.

Při pořizování domovního zvonku mu většina z nás nevěnuje příliš velkou pozornost, a to především díky tomu, že tlačítko není součástí interiéru. Většina domovních zvonků v nabídce našeho trhu disponuje jednoduchým tvarem, nejčastěji v plastovém provedení.

Odlišnou cestou se rozhodla jít společnost SPORE, která vyrábí jednoduché, ale přesto originální a elegantní domovní zvonky. K nejnovějším přírůstkům společnosti SPORE patří domovní zvonek TRUE, jehož design je umocněn podsvíceným LED displejem.

Společnost vsadila nejen na design, ale i na kvalitu zpracování a kvalitu použitých materiálů. K jeho výrobě se používá eloxovaný hliník, který je po zpracování nabízen ve třech povrchových úpravách: v barvě hliníku, bronzu a matné černě. Zákazníci mohou taktéž vybírat ze třech barevných provedeních osvícení: bílé, oranžové nebo modré. Nabídka zahrnuje i domovní zvonky, které LED osvětlením nedisponují.

Cena za jeden kus se pohybuje okolo 56 amerických dolarů, nepodsvícené zvonky lze zakoupit přibližně o 8 dolarů méně.

hladké a čisté liniehladké a čisté linie
barevné podsvícení je inbarevné podsvícení je in
nabídka zahrnuje barevné podsvícení v různých odstínechnabídka zahrnuje barevné podsvícení v různých odstínech
decentní, moderní a vkusné řešení domovních dveřídecentní, moderní a vkusné řešení domovních dveří

Zdroj: http://design-milk.com/…ell-giveaway

Článek Moderní domovní zvonky od společnosti SPORE byl publikován 31. března 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (2).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...