Květinové aranžmá: jedině od FLORAL ART

Tagy:  floral art, květina, květiny, květinové aranžmá, dekorace květin, květinová výzdoba, živé květiny, kytky, kytka

Sponzorované odkazy:

Květinové aranžmá: jedině od FLORAL ART

Ozdobou každého interiéru jsou bez pochyby květiny, a to v jakékoliv úpravě a aranžmá. Ovšem nutno dodat, že krásu a design interiéru utváří profesionální květinové aranžmá, které do interiéru vnese jistou dávku exkluzivity.

Moderní a profesionálně tvořené květinové aranžmá odchází z rukou Jennifer McGarigle ze společnosti FLORAL ART. Květinové studio se nachází v samotném srdci Benátek a rozprostírá se na ploše o celkové rozloze 3 500 metrů čtverečních. Tento velkoprostorový objekt zahrnuje nejen samostatnou květinovou prodejnu, ale také skladové zařízení, pracovní prostory a prodejní část, ve které jsou nabízeny interiérové doplňky.

Květinové dekorace ze studia FLORAL ART je žádoucí především proto, že jsou k aranžmá používány pouze čerstvé květiny v kombinace s inovativními esteticky-dekorativními doplňky. Květinová velkolepá díla jsou inspirována světem módy, umění, architektury a moderního designu.

Unikátnímu aranžmá a jedinečnému designovému zpracování květin je také přizpůsobena cena, která začíná na 75 amerických dolarech. Některá květinová aranžmá obsahují i doplňkový sortiment, kterým jsou např. vázy, misky, věnce nebo textilní přízdoby. Ceny takovýchto květinových dekorací se pohybují řádově okolo 300 amerických dolarů.

Květinové studio FLORAL ART přijímá také objednávky na svatební výzdobu, výzdobu komerčních prostor, oslav, večírků, rautů a jiných, slavnostních životních událostí.

exkluzivní květinové aranžmáexkluzivní květinové aranžmá
v jednoduchosti je krásav jednoduchosti je krása
originální interiérová i exteriérová výzdobaoriginální interiérová i exteriérová výzdoba
nápady se cenínápady se cení

Zdroj: http://design-milk.com/floralart-la/#…

Článek Květinové aranžmá: jedině od FLORAL ART byl publikován 30. března 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...