Žaluzie pro váš domov od společnosti Creatively Different Blinds

Tagy:  žaluzie, Creatively Different Blinds, blinds, moderní žaluzie, atypické žaluzie

Sponzorované odkazy:

Žaluzie pro váš domov od společnosti Creatively Different Blinds

Žaluzie jsou okenním doplňkem, které se v dnešní době nacházejí téměř v každé domácností. Jejich hlavní funkcí je zamezit zvídavým pohledům zvenčí a průniku slunečních paprsků. Nabídka žaluzií je na našem trhu veliká, avšak jednotná. Žaluzie různých společností se od sebe navzájem nepříliš odlišují, zpravidla se jedná o žaluzie jednobarevné, stejného designu.

Průlom ve světě žaluzií přichází se společností Creatively Different Blinds, která na trh uvedla žaluzie nevšedního designu. Nabídka společnosti zahrnuje žaluzie s více než 3 500 motivy, které jsou prací kreativních umělců a fotografů. Pokud si však z nabídky nevyberete, můžete si nechat vyrobit žaluzie s vlastním potiskem, např. fotografií vašeho dítka.

Rolety jsou vyrobeny z vysoce kvalitního materiálu, digitální potisk je voděodolný, pokud se vám rolety zdají zaprášené, lze je omýt vlhkým hadříkem. Potisk je také flexibilní a odolný vůči UV záření, nevykazuje žádné známky vůči změnám teploty.

Rolety ze společnosti Creatively Different Blinds dokáží změnit styl a povahu každého interiéru, jemuž dodají vlastní osobitý ráz. Dokáží vnést do interiéru nejen určitou dávku fantazie, ale také tvůrčího designu a originality.

motivy žaluzií jsou rozmanitémotivy žaluzií jsou rozmanité
dle interiéru se přizpůsobí motiv žaluziedle interiéru se přizpůsobí motiv žaluzie

Zdroj: http://design-milk.com/…erent-blinds

Článek Žaluzie pro váš domov od společnosti Creatively Different Blinds byl publikován 18. března 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...