Ručně nastavitelné odměrka

Tagy:  adjustable measuring cups, odměrka, odměrka na potraviny, William Kang, Edward Kilduff, kuchyňské potřeby

Sponzorované odkazy:

Ručně nastavitelné odměrka

Praktických pomocníků není v českých kuchyních nikdy dost, obzvláště pak těch, kteří nám dokáží ušetřit práci. Spojení elegance a praktičnosti je až téměř omračující záležitost, která by mohla brázdit šuplíky našich kuchyní.

Dnes vám představíme patentovanou, ručně nastavitelnou odměrku, která je dílem kreativních designérů Williama Kanga a Edwarda Kilduffa. Multifunkční, ručně nastavitelná odměrka umožňuje měření jak tekutých, tak i suchých přísad. K docílení požadované míry jednoduše vysuneme gumový knoflík, a to jak pro metrické, tak i imperiální jednotky. Knoflík nastavíme na požadovanou míru a pak jednoduše nabíráme třeba cukr, a to bez potřeby vážení či odsypávání používaných surovin.

Ergonomicky tvarovaná rukojeť odměrky, umožňuje velmi praktické uchopení a výbornou manipulaci s plnou odměrkou. K velkým přednostem také patří možnost mytí v myčce na nádobí.

Velmi praktická, ručně nastavitelná odměrka je k dostání za 18 amerických dolarů. Pokud vezmeme v potaz originalitu výrobku, elegantní design a praktičnost, musíme uznat, že je cena vcelku přijatelná.

praktický a zároveň estetický pomocník v kuchynipraktický a zároveň estetický pomocník v kuchyni

Zdroj: http://design-milk.com/…asuring-cups

Článek Ručně nastavitelné odměrka byl publikován 26. února 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...