Designové baterie značky Hansa Latrava

Tagy:  hansa latrava, vodovodní baterie, koupelnové baterie, atypické baterie, vodopád, koupelna, koupelny, octopus design

Sponzorované odkazy:

Designové baterie značky Hansa Latrava

Moderním koupelnám sluší i moderní a exkluzivní doplňky, které dodávají prostoru určitou dávku luxusu a harmonie. K nepostradatelnému koupelnovému vybavení patří i vodovodní baterie, které si za posledních několik desetiletí prošly významnou technickou i designovou cestou.

Dnešní téma se bude zaobírat exkluzivními vodovodními bateriemi, do jejichž třídy patří i vodopádová baterie Hansa Latrava od společnosti Octopus Design.

Tato velkolepě designově ztvárněná baterie napodobuje pohyb toku vodopádu a jeho velmi příjemné tóny padající vody. Čisté linie baterie jsou podtrhnuty nepřítomností pákového systému nebo otočných kohoutků. Spouštěcí systém vody je nahrazen technicky vyspělými LED indikátory, které se právě na bateriích Hansa Latrava objevily jako první.

Vodopádové baterie, značky Hansa Latrava, disponují hladkými, jednoduchými povrchy, které se dokonale snoubí s krásou minimalismu.

Tato exkluzivní sada vodopádových baterií je určena především pro vysoce náročnou klientelu, která dává přednost nevšedními designu a originálním nápadům.

vodopádové baterie přinášejí do koupelen luxusní vzhledvodopádové baterie přinášejí do koupelen luxusní vzhled
tok vody připomíná pád i zvuk vodopádutok vody připomíná pád i zvuk vodopádu

Zdroj: http://freshome.com/…opus-design/

Článek Designové baterie značky Hansa Latrava byl publikován 15. února 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...