Koupání ve dřevěné vaně

Tagy:  Stolis, vany, dřevo, dřevěná vana, dřevěné vany, koupelna, moderní vany, luxusní vany, vana

Sponzorované odkazy:

Koupání ve dřevěné vaně

Počátky hygieny se praktikovaly ve dřevěných neckách, později se přešlo ke speciálním nádobám, které se tvarem podobaly dnešním vanám, avšak vyrobeny byly taktéž ze dřeva. Teprve s objevem keramiky a smaltu se začaly vyrábět vany z pevnějších a nepropustných materiálů. Revolucí ve výrobě van bylo objevení akrylátu, který se používá dodnes a žádný lepší materiál, alespoň si myslíme, neexistuje.

Dle předního světového výrobce, zaměřující se na výrobu umyvadel a koupacích van, však na trhu existuje materiál, který je nenahraditelný. Společnost STOLIS uvedla na trh koupací vanu vyrobenou ze dřeva, čímž poukazuje na to, že dřevo jako přírodní materiál je nekvalitnější surovinou pro výrobu luxusních van.

Dřevěné vany, v dnešním pojetí, disponují nejen moderním a exkluzivním vzhledem, ale také nejmodernější koupelovou technologií. Do dřevěné vany lze zabudovat perličkovou masáž, podvodní osvětlení, madla či ergonomicky tvarovaná sedátka.

K výrobě dřevěných van se používají nejkvalitnější masivní dřeviny, které se ručně zpracovávají, na základě čehož vzniká výrobek disponující vysokou kvalitou.

Dřevo dokáže vnést do koupelny velmi romantickou atmosféru, přírodní materiál lze snoubit s jakýmkoliv dalším vybavením, ať už v minimalistické nebo rustikální podobě.

To, co mnohé z nás dělí od přítomnosti dřevěné vany ve své koupelně, je její astronomicky vysoká cena, která se pohybuje okolo 9 000 amerických dolarů.

krása dřeva nezná hranicekrása dřeva nezná hranice
luxusní dřevěná vana s technicky vyspělým vybavenímluxusní dřevěná vana s technicky vyspělým vybavením

Zdroj: http://freshome.com/…m-into-a-spa

Článek Koupání ve dřevěné vaně byl publikován 14. února 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...