Kuchyně tak, jak je neznáme

Tagy:  kuchyně, kuchyňské linky, kuchyňské sestavy, kuchyňský nábytek, moderní kuchyně, atypické kuchyně

Sponzorované odkazy:

Kuchyně tak, jak je neznáme

Nepostradatelným prostorem každého domu, který lidské příbytky provází již od dob vývoje civilizace, je kuchyně . Atmosféra tohoto místa je spojena se směsí nezapomenutelných vůní, chutí a krásné práce. O tom, jak se zde budeme cítit, jak nám zde bude chutnat a jak nám půjde práce od ruky, rozhoduje především vkusné a neotřelé zařízení.

Zaměříme se na kuchyně, které nejsou až tolik našemu srdci blízké. Představíme si kuchyně, kterým dominuje vzdušný i úložný prostor, kuchyně, které se spíše podobají obývacímu pokoji nebo kuchyně, které nás v čase vrátí o několik let zpátky.

Dnešním trendem kuchyňského nábytku jsou modely, které více než klasickou kuchyňskou linku připomínají obývací stěnu. Jedná se o kuchyně, které se spojují s obývacím pokojem a jejichž interiér lze velmi obtížně rozlišit.

Dalším trendem jsou kuchyně zámecké, které se snaží navodit atmosféru dávných dob. Ačkoliv na první pohled působí tak, jako kdyby opravdu ze zámku pocházely, při důkladnějším zkoumání zjistíme, že disponují nejmodernějším vybavením.

K trendům kuchyňského světa patří kuchyně metropolitní, což jsou kuchyně extra moderní. Zde se dokonale snoubí souhra moderního vybavení, atypických tvarů, maximálního prostorového rozmístění a nejmodernějších doplňků.

Naše fotogalerie vám představí několik extravagantních kuchyňských linek a pokud se vám některá z nich zalíbí, není nic jednoduššího, než si ji dát zhotovit na míru.

příklad luxusní metropolitní kuchyněpříklad luxusní metropolitní kuchyně
důraz kladen na prostor a prosvětlenostdůraz kladen na prostor a prosvětlenost

zdroj: http://freshome.com/…dern-kitchen

Článek Kuchyně tak, jak je neznáme byl publikován 10. února 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...