Obývací pokoje pod pokličkou moderního designu

Tagy:  nábytek, obývací pokoj, obývací stěny, moderní nábytek, rekosntrukce obývacího pokoje, zařizujeme obývací pokoj, Design Company, interiér

Sponzorované odkazy:

Obývací pokoje pod pokličkou moderního designu

Obývací pokoje zpravidla slouží jako reprezentativní část domu, ve které se odehrávají návštěvy, pořádají oslavy, schází se rodina. Obývací pokoj se srdcem domu, tudíž bychom mu měli při zařizování či rekonstrukci věnovat zvýšenou dávku pozornosti.

Inspirací nám mohou být velmi vydařené obývací pokoje od společnosti Design Company, která se zaměřuje na obývací nábytek a doplňky. Tato italská společnost působí na trhu již několik let, patří mezi přední tuzemské, ale i zahraniční výrobce velmi luxusního a designového nábytku. Je to společnost, o které můžeme tvrdit, že ve světě nábytkového designu a moderních nábytkových trendech udává směr.

Trendem pro letošní rok je nábytek velmi jednoduchý, který nebude v prostoru působit dominantním dojmem a nebude utvářet pocit, že do interiéru nepatří. Z barevných kombinací budou vynikat všechny odstíny ve světlých tónech, skloubení s interiérem závisí především na barvě podlahy a velikosti prostoru.

Pokud tedy zařizujete nebo se chystáte obměnit obývací prostor, nechejte se inspirovat několika velmi nápaditým a prostorově dokonale rozvrženým interiérem.

trendem je minimalistický nábytektrendem je minimalistický nábytek
nábytek je používán pouze pro praktické účelynábytek je používán pouze pro praktické účely
atypické uspořádání nábytku je trendyatypické uspořádání nábytku je trendy

Zdroj: http://freshome.com/…from-tumidei

Článek Obývací pokoje pod pokličkou moderního designu byl publikován 8. února 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...