Praktické magnetické tabule a lišty

Tagy:  magnetická tabule, magnetická barva, magnetická fólie, magnetická lišta, nástěnka, magnety

Sponzorované odkazy:

Praktické magnetické tabule a lišty

A je tu další pomůcka, která nepředstavitelně zjednoduší život. Magnetické lišty a tabule jsou skvělým pomocníkem v pracovnách, či v dětských pokojích u stolu. Svým majitelům ulehčí práci, připomenou, co je důležité zařídit a dokonce mohou být i ozdobou.

Malý velký pomocník

Ať už magnetická tabule nebo lišta, oboje přináší mnoho užitku. Umístěte jednoduše lištu nad stůl tak, ať ji máte stále na očích. Kromě veselých obrázků a fotografií na ni můžete umístit papírek s denním plánem, složenky a upozornění na záležitosti, které rozhodně nechcete promeškat. Magnetická tabule může být rovněž umístěna na zdi u stolu, či stát na stojánku opodál. Velká tabule na stojanu se více hodí do kanceláře, a je všestranným pomocníkem. Tabule, pokud ji využíváme správným způsobem, je skvělá pro plánování času a mnohdy je dokonce „k nezaplacení“.

Lišty i tabule jsou dostupné v mnoha různých velikostech, a tak vždy najdete takovou, která do kanceláře či ke stolu skvěle pasuje.

LUNS magnetická tabule, autor: IkeaLUNS magnetická tabule, autor: Ikea

Typ: Máte-li chuť, vyhrajte si s magnetky, které na lištu i tabuli budete umisťovat. V obchodech prodávají mnoho různých veselých barevných magnetek, ať už jsou s motýlkem či květinou z plsti či vyrobené ze dřeva, udělají dojem. Takové magnetky je možné vyrobit si i doma. Pořiďte si klasické černé magnety a tavnou pistolí k nim můžete připevnit prakticky cokoliv. Látkové květiny, umělohmotné lesklé kamínky a další ozdoby. Opačný postup můžeme zvolit, budeme-li ozdoby ze spodní strany opatřovat samolepící magnetickou fólií.

Magnetická tabule SPONTAN, autor: IkeaMagnetická tabule SPONTAN, autor: Ikea

Vyrobte si sami

Kromě kupovaných výrobků si můžete magnetickou tabuli či lištu dokonce vyrobit i sami doma. Velmi užitečným pomocníkem v tomto směru je magnetická barva kterou lze nanést téměř na cokoliv. Magnetickou barvou můžeme potřít zeď, kterou následně překryjeme barvou, kterou je celý pokoj vymalovaný. Vše tak budeme moci jednoduše magnetkami přichytit ke zdi. To je jistě velice zajímavý nápad. Kromě toho můžeme využít magnetické barvy na potření kartonu, překližky či jiného materiálu, ze kterého budeme magnetickou tabuli vyrábět. Řiďte se pokyny uvedenými na obalu barvy a nemůžete udělat chybu. Barva se obvykle nanáší v několika vrstvách tak, aby měla magnetické vlastnosti o požadované síle. Barvu lze překrýt jinou barvou, obrázkem, tapetou či látkou. Není to skvělé mít magnetickou tabuli konečně podle vlastních představ?

Článek Praktické magnetické tabule a lišty byl publikován 16. března 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...